nieuws

Toptenniser baalt van restaurantprijzen

Restaurant

Het eten op het wereldbefaamde tennistoernooi van Wimbledon is onderwerp van discussie. Zeker nu de steenrijke Russische tennisser Marat Safin heeft geklaagd over de in zijn ogen veel te hoge prijzen in het spelersrestaurant.

Toptenniser baalt van restaurantprijzen

Safin, die in zijn carrière al bijna 10 miljoen euro aan prijzengeld bij elkaar sloeg, is niet te spreken over het prijzenbeleid van de eetgelegenheid. ‘Ik kan niet eens een fatsoenlijke maaltijd betalen van ons daggeld hier. Een bord spaghetti kost bijna 19 euro. Waar zie je zulke buitensporige prijzen?’, aldus Safin.

De voormalige winnaar van de Australian Open en de US Open baalt niet alleen van de 19 euro voor een bord spaghetti. Zijn bezwaar wordt nog eens aangewakkerd omdat buiten de poorten van Wimbledon allerlei eet- en drinkleveranciers gratis hun producten uitdelen onder toeschouwers van het meest toonaangevende tennistoernooi ter wereld.

Reageer op dit artikel