nieuws

Tros-presentatrice lanceert website vegetariërs

Restaurant

Presentatrice Antoinette Hertsenberg van het Tros-programma Radar lanceert samen met een Amerikaanse culinair journalist de website www.devegetarier.nl. Ze willen met de website mensen de mogelijkheid bieden lekker te eten, terwijl ze toch de dierlijke eiwitten laten staan.

Tros-presentatrice lanceert website vegetariërs

Vegetariër Hertsenberg en de Amerikaanse journalist Mark Bittman, die zichzelf ‘less-meatarian’ noemt, zijn er beiden van overtuigd dat de consumptie van dierlijk eiwit omlaag moet om zo onder meer klimaatschade en vernietiging van de natuur te beperken.

Op de website zijn duizenden recepten te vinden, maar wordt ook het nieuws uit ‘vegetariërsland’ vermeld. De twee initiatiefnemers komen ook elk met een nieuw receptenboek.

De website wordt 11 juni in Delft gelanceerd.

Reageer op dit artikel