nieuws

Tv-programma in restaurant

Restaurant

Televisie in je bedrijf, dat gebeurt niet iedere dag. RTV Oost komt met het taxatieprogramma: ‘Geen kaf maar koren’ op zaterdag 1 juli a.s. naar restaurant De Roetertshof in Diepenveen. Dat meldt restaurateur Bert Roetert in zijn digitale nieuwsbrief.

Tv-programma in restaurant

Bezoekers zijn op 1 juli 2006 van 11.00 tot 16.00 uur welkom om de meegebrachte voorwerpen te laten taxeren. De entree is gratis, ongeacht het aantal te taxeren zaken. Het terras wordt als wachtruimte ingericht en er worden tegen gereduceerde prijzen koffie en drankjes geserveerd.

Op de taxatiedagen komen mensen vanuit de wijde regio met hun schilderijen, serviesgoed, klokken en andere erfstukken op de dag af, in de hoop dat hun bezit een bijzonder en waardevol exemplaar is.

Bert Roetert: ‘Maar ook als dat niet het geval is, weten de ervaren taxateurs vaak interessante informatie over de voorwerpen te vertellen. Hoe oud een object is, wie het heeft gemaakt en welke veilingwaarde het heeft.’

Programmamakers Rene Eijsink, Richard Hessing en Enno de Boer begonnen 10 jaar geleden met ‘Geen kaf maar koren’, een regionale versie van het landelijke taxatieprogramma ‘Tussen Kunst en Kitsch’. Het programma waarin de Roetertshof een hoofdrol speelt, wordt op 7 juli 2006 om 18.39 uur uitgezonden op RTV Oost.

Reageer op dit artikel