nieuws

Twee koks met Oranje naar EK

Restaurant

Het Nederlands elftal neemt twee koks mee naar het EK in Zwitserland en Oostenrijk komende juni. De twee maken deel uit van een 23 man sterk begeleidingsteam van de voetballers.

Twee koks met Oranje naar EK

De koks zijn Johan Klein Gebbink en Siepko Lutjeboer. Dat meldt het ANP. De twee koks maakten ook deel uit van het begeleidingsteam van Oranje tijdens het WK in 2006. Totaal bestaat het begeleidingsteam uit 23 personen.

Klein Gebbink is al tien jaar verbonden aan het Nederlands elftal. Klein Gebbink en Lutjeboer zijn in het dagelijks leven kok bij kookstudio Cook Down in Doorwerth.

Het Nederlands elftal start binnenkort aan de voorbereidingen op het EK. Eerst in Noordwijk en vervolgens in Hoenderlo. Kort voor aanvang van het toernooi begin juni vertrekt Oranje naar Zwitserland waar het gedurende de poulewedstrijden in het luxe Beau-Rivage Palace in Lausanne verblijft.

Reageer op dit artikel