nieuws

Twentse gastvrijheid nieuw op drie in Terras Top 100

Restaurant

Twentse gastvrijheid is het handelsmerk van horecabedrijf Fraans Marie in Albergen dat op nummer drie nieuw binnenkomt in de Misset Horeca Terras Top 100 van 2011.

Twentse gastvrijheid nieuw op drie in Terras Top 100

‘Voor het eerst meedoen en dan meteen binnenkomen op de derde plaats. Dat is toch prachtig’, vond een geëmotioneerde Aloys Nijhuis. De eigenaar van Fraans Marie was zichtbaar geroerd. Samen met een aantal personeelsleden en zijn vrouw Yvonne beklom hij het erepodium.

‘Gewoon iedereen gastvrij ontvangen, zo doen we dat in Twente’, onthulde het eigenaarspaar hun sleutel tot terrassucces. Na afloop van de uitreiking gingen het gezelschap terug naar Twente waar hun een feestje en een huldiging door de buurt, familie en vrienden wachtte. ‘Ze hebben een ereboog voor ons gemaakt dat doen noabers, buren, in Twente voor elkaar.’Bekijk hier de gehele lijst


Bekijk hier een fotoreportage van de uitreiking

Reageer op dit artikel