nieuws

Vijf Nederlandse sterrenchefs naar Vietnam

Restaurant

Vijf Nederlandse sterrenchefs gaan gezamenlijk op culinaire reis naar Vietnam. De chefs, samen goed voor zeven Michelinsterren, gaan inspiratie tanken op lokale markten, in sterrenrestaurants maar ook gewoon op straat.

Vijf Nederlandse sterrenchefs naar Vietnam

De sterrenchefs die van 13 tot 19 maart meegaan naar Vietnam zijn Mosik Roth van het Brouwerskolkje**, Jannis Brevet van InterScaldes**, Henk Savelberg van Restaurant-Hotel Savelberg*, Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve* en Akira Oshima van restaurant Yamazato* in het Okura Hotel.

Ook gaat Erik Jansen mee van Flamant Dining uit Den Haag. Jansen heeft onder meer gewerkt voor Henk Savelberg.

De culinaire reis wordt georganiseerd door Fresh Retail. Sponsoren van de reis zijn Koppert Cress, TA-bon en Apex Inc. Vorig jaar ging de culinaire trip van Fresh Retail naar Peru, het jaar daarvoor naar Tokio.

Reageer op dit artikel