nieuws

VINOO strikt John Beeren

Restaurant

VINOO, de social community op internet voor en door wijnliefhebbers, heeft Alliance-voorzitter John Beeren gestrikt om de eerste VINOO Award uit te reiken. Dit gebeurt op 1 november tijdens het VINOO Wine Tasting Event.

VINOO strikt John Beeren

John Beeren, naast voorzitter van de Alliance ook eigenaar van sterrestaurant De Bokkedoorns in Overveen, reikt de VINOO Awards voor de lekkerste wijn uit. Naast deze award-uitreiking zijn er op 1 november tijdens het Wine Tasting Event ondermeer kookdemo’s, een wijnveiling, snelcursus wijnproeven en workshops.

Het wijnevenement vindt plaats in The Amsterdam Convention Factory. Een speciale VINOO WIJNtrein rijdt ’s middags en ’s avonds door Nederland om bezoekers op te halen en weer thuis te brengen, meldt de organisatie.

VINOO is een social community voor en door wijnliefhebbers waar het vastleggen en delen van ervaringen rondom wijn centraal staan. VINOO organiseert evenementen en proeverijen. De website www.vinoo.eu bevat actuele informatie over meer dan 300.000 wijnen, daarmee is VINOO.eu volgens eigen zeggen het grootste online wijnplatform van Europa.

Reageer op dit artikel