nieuws

Wedstrijd beste asperge amuse

Restaurant

Wie wordt de opvolger van Sjako Minderhout, chef-kok van het Badhotel Domburg én maker van de beste asperge amuse van 2010? De wedstrijd om de beste asperge amuse wordt dit seizoen voor de zevende keer gehouden.

Wedstrijd beste asperge amuse

De kookstrijd wordt gehouden in restaurant De Zeelandbrug in Zierikzee. De tien finalisten mogen op 16 mei hun amuses presenteren aan de jury.

SVH Meesterkok

Deze bestaat uit Jos van Grunsven (Euro Toques), Anthon Krijnse Lokker (World of Drinks), Sjaak Jobse (SVH Meesterkok), Ton de Zeeuw (culinair journalist) en een afgevaardigde van het Brabants Asperge Genootschap.

Deelnemers maken een asperge amuse in combinate met een Larghetto Pinot Gris, een wijn die meedingt naar de titel Beste Aspergewijn 2011.

Amuse

Inschrijven voor de voorronde kan tot 30 april. Uit alle inzendingen worden tien deelnemers gekozen die hun amuse mogen bereiden en presenteren aan de juryleden. Aanmelden kan op de website van restaurant De Zeelandbrug uit Zierikzee.

Reageer op dit artikel