nieuws

Weer geen derde Michelinster voor Noma

Restaurant

Het beste restaurant ter wereld volgens The World’s 50 Best Restaurants van San Pellegrino, Noma in Kopenhagen, heeft weer naast een derde Michelinster gegrepen. Het veel besproken restaurant van Rene Redzepi blijft staat op twee sterren.

Weer geen derde Michelinster voor Noma

Noma blijft het enige restaurant in Kopenhagen met twee Michelinsterren. De Deense hoofdstad krijgt er wel vier nieuwe restaurants met een Michelinster bij. Kopenhagen heeft nu twaalf restaurants met een ster.

In aanloop naar de nieuwe gids van Michelin liet Noma weten niet bezig te zijn met het eventueel ontvangen van een derde ster. Voor het restaurant is het een gewone werkdag, liet een woordvoerder van Noma optekenen in de Deense media.

Restaurant Noma voert sinds 2010 de San Pellegrino restaurantlijst aan. Het laat gerenomeerde restaurants als The Fat Duck in Groot-Brittannië, het Spaanse El Celler de Can Roca en Alinea uit de VS achter zich.

Volledig overzicht van de Michelinsterren in de grote steden.

Reageer op dit artikel