nieuws

Weer hoofdrol voor Sergio Herman

Restaurant

Sergio Herman van restaurant Oud Sluis in Sluis is met zijn frisse en spannende kookstijl andermaal in de prijzen gevallen. Maandagavond pakte de Zeeuw de titel Beste Chef 2007, een prijs voor de beste chef van dit moment.

Weer hoofdrol voor Sergio Herman

‘Super, heel mooi’, doseerde Herman direct na afloop zijn woorden vakkundig. ‘GaultMillau is een veelbelovende gids de laatste jaren. Ze zijn vernieuwend, dus zo’n prijs is heel mooi. Het is een stuk waardering voor wat je doet’

Oud Sluis voert samen met De Librije de nieuwe gids aan. De zaak heeft net als vorig jaar 19,5 punten en benadert daarbij de perfectie. De inspecteurs waren lyrisch over de kunsten van Herman. ‘We zijn zeven maal geweest en het was zeven maal bingo’, aldus inspecteur Van Lissum. Herman kreeg naast een oorkonde en bloemen een pot met 1000 gram Iraanse kaviaar.

Let op: extra nieuwsbrieven

November gidsenmaand. De internetredactie van Misset Horeca brengt de komende maand alle nieuwtjes over de culinaire gidsen op onze site en in onze nieuwsbrieven. Nog geen nieuwsbriefabonnee? Schrijf u nu in.

Reageer op dit artikel