nieuws

Weer horeca in pand Chalet Royal

Restaurant

Het pand in ’s Hertogenbosch waar tot voor kort sterrestaurant Chalet Royal van topkok Gerrit Greveling zat, heeft nieuwe eigenaren. Het gaat om vier ondernemers uit ’s Hertogenbosch die er horeca-activiteiten gaan exploiteren.

Weer horeca in pand Chalet Royal

Er komt horeca in het pand die past bij de uitstraling van het pand, laten de vier ondernemers weten tegenover Omroep Brabant. De ondernemers willen zo snel mogelijk starten, maar laten weten dat het nog maanden kan duren.

Gerrit Greveling deed begin juli de deur van Chalet Royal definitief op slot. Het kopen, restaureren en onderhouden van het pand was voor Greveling geen optie. Daarmee kwam een eind aan 75 jaar Chalet Royal. Greveling behoudt wel de naam Chalet Royal en kan, indien gewenst, het restaurant elders voortzetten. Vooralsnog zijn hiervoor geen tekenen.

Reageer op dit artikel