nieuws

Werkplekken voor zp’ers bij Landgoed Wolfslaar

Restaurant

Landgoed Wolfslaar in Breda biedt vanaf 1 januari gratis werkplekken aan zelfstandig professionals aan. Zogeheten zp’ers krijgen er zelfs gratis koffie, thee en een lunch. Enige voorwaarde is dat ze twitteren over hun verblijf in Landgoed Wolfslaar.

Werkplekken voor zp’ers bij Landgoed Wolfslaar

Dat meldt de lokale nieuwssite BredaVandaag.nl. Wolfslaar werkt samen met Seats2meet.com, waarbij het gaat om het label Seats2work.

Bureaus en gratis draadloos internet zijn voor de zp’ers vanaf 1 januari kosteloos beschikbaar in Landgoed Wolfslaar, in de horeca vooral bekend als het culinaire episch centrum van Breda.

‘We vragen alleen om aandacht via social media. We eisen voorlopig maar een bericht. Buiten dat krijgen we zo aanloop van mensen die hier anders niet terecht komen. Het gaat om de wisselwerking. Zo simpel is het’, zegt Henrieke Nagelhoud van Wolfslaar op BredaVandaag.nl.

Landgoed Wolfslaar heeft vijftig werkplekken beschikbaar. Zp’ers die van de werkplekken gebruik maken en dit melden via Twitter, wordt verzocht om hiervoor de hashtag #s2m076 te gebruiken.

Reageer op dit artikel