nieuws

Wildplassers kwellen Michelinzaak

Restaurant

Restaurant La Vilette in Rotterdam is het zat langer mikpunt te zijn van wildplassers. De met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid aan de Westblaak heeft gepaste maatregelen genomen tegen de waterende lastposten.

Wildplassers kwellen Michelinzaak

La Vilette plaatste op de plaats ‘des onheils’, rechts van het restaurant, een groot hekwerk. Zo hoopt het restaurant dat wildplassers worden belemmerd in hun daad. ‘We zorgden elke dag dat het schoongemaakt werd. Nu hebben we een gietijzeren hek geplaatst. Ook ter decoratie’, aldus eigenaar en sterkok Fred Mustert in het Algemeen Dagblad.

Restaurant La Vilette is gevestigd in het centrum van de havenstad en beschikt over een Franse keuken. De sterzaak is eigendom van Fred en Ingrid Mustert. Gastvrouw is Lida Romeijn, Ivo van Oossanen is sommelier. Het restaurant staat op plaats 25 in de Lekker Top-100, de ranglijst met beste restaurants van ons land.

Reageer op dit artikel