nieuws

Winnaar Gouden Koksmuts kan naar buitenland

Restaurant

De winnaar van de Gouden Koksmuts tijdens de komende Horecava maakt kans op een plaats in het Koksgilde Nationaal Team, dat deelneemt aan internationale wedstrijden. De strijd om de Gouden Koksmuts vindt 7 januari plaats.

Winnaar Gouden Koksmuts kan naar buitenland

De wedstrijdorganisatie laat weten dat de winnaar niet alleen duizend euro incasseert, de wisselprijs pakt en andere prijzen krijgt. Ook maakt hij of zij kans op deelname in het Koksgilde Nationaal Team. Dit team neemt deel aan internationale wedstrijden.

De wedstrijd om de Gouden Koksmuts vindt op maandag 7 januari, de openingsdag van de Horecava, plaats. De opdracht is een kant-en-klare koude schoten voor zeven personen maken. De saus moet apart worden geserveerd. Het onderwerp dit jaar is ‘vegetarisch’.

Op dinsdag 8 januari wordt het NK chef-koks boven 25 jaar gehouden. Gevolgd door het NK koks tot en met 25 jaar een dag later. De wedstrijden worden georganiseerd door het Horeca Branche Instituut, Gastvrijheidsgilde, Koksgilde Nederland en de Horecava.

Deelnemers kunnen aanmelden via Gastvrijheidsgilde.nl.

Zie ook

Reageer op dit artikel