nieuws

Chalet Royal in mei 2013 weer open

Restaurant

Chalet Royal in ’s-Hertogenbosch gaat naar alle waarschijnlijkheid in mei 2013 weer open. Naast een restaurant komt er in het gebouw een kunstgalerie, een hotel en een loungebar. Er wordt nog gezocht naar een ondernemer voor het restaurant.

Chalet Royal in mei 2013 weer open

Voormalig eigenaar Gerrit Greveling, die waarschijnlijk als adviseur aan de slag gaat bij Chalet Royal, laat weten dat de streefdatum voor de nieuwe zaak mei 2013 is.

‘De bouwtekening voor aanpassingen aan het pand zijn goedgekeurd door de commissie Welstand van de gemeente Den Bosch. De achterzijde van het gebouw wordt afgebroken en opnieuw gebouwd. Het ziet er prachtig uit’, aldus Greveling.

Drager van het nieuw ingerichte pand wordt een kunstgalerie. Daarnaast komt er een restaurant. Momenteel vinden er onderhandelingen plaats wie het restaurant gaat runnen. Verder komen er in het pand tien hotelkamers en een loungebar.

Gerrit Greveling stopte in juli 2011 met het restaurant omdat pandeigenaar Koninklijke Van den Boer Groep het vastgoed wilde verkopen. Vier ondernemers uit Den Bosch namen het pand over en willen er onder andere weer een restaurant starten. Wat de rol van Greveling straks exact gaat worden, is nog niet bekend. Wel liet Greveling bij het stoppen van zijn restaurant in juli 2011 weten eigenaar te blijven over het merk Chalet Royal.

Momenteel is Greveling horecamanager op golfclub The Dutch in Spijk. Het gaat hierbij om een interim functie. Greveling, die momenteel menu- en wijnkaarten bij de golfclub vervangt, weet niet hoe lang hij voor The Dutch aan de slag blijft.

Reageer op dit artikel