nieuws

Gerrit Greveling wordt horecamanager bij golfclub

Restaurant

Gerrit Greveling heeft een nieuwe baan. De voormalig chef-kok van restaurant Chalet Royal in Den Bosch is aangesteld als nieuwe Horeca Manager op golfbaan The Dutch in Spijk.

Gerrit Greveling wordt horecamanager bij golfclub

Greveling spreekt van een ambitieus project en een aansprekende nieuwe uitdaging. ‘The Dutch is een fantastische plek en ik verheug me er op om te gaan helpen om de top van het bedrijfsleven daar gastvrij te ontvangen. Met goed gastheerschap, culinaire hoogtepunten en een ongedwongen sfeer ga ik er met mijn team aan bijdragen dat The Dutch een onovertroffen ontmoetingsplaats wordt voor de members en hun gasten’, aldus Greveling op Golfnet.nl.

Niek Molenaar, managing director van The Dutch, heeft met het aantrekken van Greveling een heldere start voor ogen. ‘Voor onze members en hun gasten willen we een fantastische golfbaan bieden met een on-Nederlands hoog service niveau. Met Gerrit Greveling hebben we de juiste man in huis om dat culinair helemaal waar te maken’.

Gerrit Greveling runde jarenlang het bekende restaurant Chalet Royal. Daar kwam vorig jaar een einde aan toen hij de zaak op slot deed. Hij liet daarbij weten open te staan voor aanbiedingen. Grevling is sinds een paar jaar voorzitter van restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Reageer op dit artikel