nieuws

Gratis toetje bij gouden medaille op Olympische Spelen

Restaurant

Brasserie Londen in Amsterdam speelt handig in op de Olympische Spelen in Londen in augustus. Bij elke Nederlandse gouden medaille biedt het horecabedrijf gasten op die dag gratis een nagerecht bij het bestellen van minimaal een hoofdgerecht.

Gratis toetje bij gouden medaille op Olympische Spelen

Het in oktober 2011 geopende Amsterdamse horecabedrijf pakt flink uit met de Olympische Spelen. Vanaf 27 juli zendt het alle wedstrijden live uit en is het bedrijf aangekleed in Olympische sferen.

‘We hebben al veel extra aandacht en aanvragen gekregen doordat de Olympische Spelen dit keer in Londen plaatsvinden. Wij vinden het leuk, dat gasten de associatie leggen met de Olympische Spelen en Brasserie Londen’, aldus Patrick Kerkhoven, general manager van Hotel Notting Hill en Brasserie Londen.

Kerkhoven vervolgt: ‘Uiteraard hopen we dat onze Nederlandse sporters veel gouden medailles behalen zodat we onze gasten kunnen verwennen met onze heerlijke nagerechten’.

Brasserie Londen is gevestigd op het Westeinde 26 in het centrum van Amsterdam. Het bedrijf opende in oktober 2011 haar deuren. De Olympische Zomerspelen vinden plaats van 27 juli tot en met 12 augustus. Bij de vorige Olympische Spelen in Peking (2008) won Nederland zeven maal een gouden medaille.

Reageer op dit artikel