nieuws

Harbour Club Amsterdam 10 mei open

Restaurant

In Amsterdam opent donderdag 10 mei de derde vestiging van The Harbour Club. Locatie is een oude wijnterminal aan de Cruquiusweg met een oppervlakte van 2200 vierkante meter. Er zijn ook Harbour Clubs in Scheveningen en Rotterdam.

Harbour Club Amsterdam 10 mei open

De komst van The Harbour Club in Amsterdam werd in juni 2011 aangekondigd door MissetHoreca.nl. Eigenaar John de Jong van The Harbour Group meldde toen dat ‘het concept eigenlijk niet mag ontbreken in de hoofdstad’.

De Amsterdamse vestiging telt een oppervlakte van 2200 vierkante meter en bevat naast het restaurant onder andere een sushiruimte, een chefs restaurant, een bar en club Next Door. De club wordt (ook) ingezet voor feesten, zakelijke bijeenkomsten en huwelijken.

The Harbour Club Amsterdam telt 350 gratis parkeerplaatsen, ligt op nog geen vijf minuten van de snelweg en op tien minuten van het centrum. De dagelijkse leiding is in handen van bedrijsleider Joost Ripson.

Reageer op dit artikel