nieuws

IENS DinerDagen: 130 restaurants

Restaurant

De tweede editie van de IENS DinerDagen vindt plaats van 28 mei tot en met 3 juni. ‘Alleen de beste restaurants in en om Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Utrecht doen dit jaar mee’, zo laat de organisatie weten. Dat zijn er in 2012 130.

IENS DinerDagen: 130 restaurants

De 130 deelnemende restaurants in en rond de Randstad mogen 20, 25 of 30 euro vragen voor een driegangenlunch of -diner, sterrestaurants reken 10 euro extra. Wat de gast afrekent, hangt af van de reguliere menuprijzen in de eetgelegenheid.

Vis & Ko in Haarlem werd vorig jaar tijdens de eerste editie het best gewaardeerd door de gasten en is in 2012 opnieuw één van de te bezoeken restaurants. Ook de sterrestaurants Aan de Poel (Amstelveen), Posthoorn (Monnickendam), Niven en Paul van Waarden (beide Rijswijk) en Savelberg (Voorburg) staan op de deelnemerslijst.

Reserveren kan vanaf 10 mei via Dinerdagen.nl. IENS-nieuwsbriefabonnees kunnen vanaf dinsdag 8 mei reserveren en voor Facebook-vrienden van de online restaurantgids start de aanmelding woensdag 9 mei.

Reageer op dit artikel