nieuws

Koperen Kees even terug bij Jonnie en Thérèse Boer

Restaurant

Jonnie en Thérèse Boer zwaaien nog eenmaal de scepter over Koperen Kees in Zwolle. Dat gebeurt op 3 en 4 juni tijdens Chefs (R)Evolution, het internationale culinaire congres en evenement van De Librije in Zwolle. Vorig jaar deden Jonnie en Thérèse Boer Koperen Kees van de hand.

Koperen Kees even terug bij Jonnie en Thérèse Boer

‘Op 3 en 4 juni zal de Koperen Kees nog een keer van de familie Boer zijn’, laat eigenaar Jonnie Boer van De Librije weten.

‘We gaan een popup Librije-kantine neerzetten. Daar worden klassiekers van De Librije geserveerd voor €9,75 per stuk. Verder draait er iedere dag een Zwolse dj’, aldus Boer over de plannen in Koperen Kees.

Restaurant Koperen Kees werd vorig jaar maart door Jonnie en Thérèse Boer verkocht aan de Zwolse horecaondernemer Sander Dol. Het bedrijf paste niet meer binnen de structuur en toekomstambities van De Librije.

Chefs (R)Evolution is een groot internationaal gastronomisch congres met kookdemontraties van diverse topkoks zoals onder andere de driesterrenkoks Massimo Bottura, Gert de Mangeleer, Thomas Bühner, Joan Roca, Elena Arzak, Christian Bau, Sven Elverfeld, Sergio Herman en natuurlijk Jonnie Boer zelf. Daarnaast is er BOERenmarkt, een markt met twintig boeren die hun regionale producten laten proeven. Verder is er het Nederlands Wine & Food Festival met alles op het gebied van wijn en spijs.

Lees Misset Horeca nummer 10 voor een uitgebreid interview met Jonnie en Thérèse Boer over Chefs (R)Evolution.

Reageer op dit artikel