nieuws

Taste of Amsterdam beloont beste restaurant

Restaurant

Het culinair evenement Taste of Amsterdam gaat de komende editie een award uitreiken aan het beste deelnemende restaurant. De nieuwe prijs gaat naar het restaurant dat zich met het beste gerecht presenteert op het festival dat eind mei plaatsvindt in het Amstelpark.

Taste of Amsterdam beloont beste restaurant

De vierde editie van Taste of Amsterdam wordt gehouden van 31 mei tot en met 3 juni. Vorig jaar werd Taste eenmalig verplaatst naar september, maar het oorspronkelijke tijdstip wordt dit jaar in ere hersteld.

De award wordt uitgereikt tijdens de opening van Taste of Amsterdam op donderdag 31 mei om 16.00 uur. ‘Gedurende het hele evenement zetten we het winnende gerecht en het restaurant extra in de spotlight’, aldus een woordvoerder van Taste of Amsterdam. ‘Daarnaast hopen we op extra persaandacht.’

Deelnemende restaurants die kansmaken op de award zijn de drie nieuwkomers op het evenement Bridges, The Butcher en de nieuwe Amsterdamse Harbour Club, en daarnaast Momo, Bolenius, Blauw, Lute, Fifteen, De Kersentuin, Sucre en Toscanini.

Vier restaurants zijn gast-restaurant dit jaar: Het Bosch, Aan de Poel, Elkaar en Vis aan de Schelde.

Het restaurant dat het beste gerecht serveert, wint de nieuwe award. Op andere internationale edities van het Taste-evenement in Londen, Dublin en Edingburgh is The Best of Taste Award al eerder uitgereikt.

Reageer op dit artikel