nieuws

Pascal Jalhaij gastkok bij Bolenius Amsterdam

Restaurant

Pascal Jalhaij komt gastkoken in restaurant Bolenius in Amsterdam. Zaterdag 7 juli staat kersvers SVH Meesterkok Luc Kusters zijn keuken af aan de voormalige sterrenkok, die voor deze avond een zesgangendiner heeft samengesteld.

Pascal Jalhaij gastkok bij Bolenius Amsterdam

Bolenius in Amsterdam is het volgende restaurant dat een gastkok verwelkomt. Chef-kok en SVH Meesterkok Luc Kusters geeft zijn kachel zaterdag 7 juli af aan Pascal Jalhaij en zal die avond fungeren als rechterhand tijdens het zogeheten chefs event. Sommelier is Stephan Knecht, die met Jalhaij succesvol was in Amsterdam.

Jalhaij serveert een speciaal zesgangendiner, met daarin één gerecht dat is gemaakt in samenwerking met Kusters. Belangstellenden kunnen aanschuiven voor 199 euro per couvert, dat is inclusief drie amuses, champagne, wijnen, water en koffie.

Reageer op dit artikel