nieuws

Ramon Beuk op herhaling met Voor een Maand

Restaurant

Ramon Beuk opent ook dit jaar in augustus de deuren van zijn pop-up restaurant Voor een Maand in Maarssen. Belangrijkste reden is het succes van 2011, toen hij de tijdelijke eetgelegenheid opende om zijn 10-jarig jubileum te vieren. Van ieder verkocht menu wordt in 2012 10 procent geschonken aan het World Food Programme.

Ramon Beuk op herhaling met Voor een Maand

Wegens succes geprolongeerd, zo luidt samengevat de reden voor de terugkeer van pop-up restaurant Voor een Maand in 2012. ‘Met elke avond volledig volgeboekt en honderden mensen op de wachtlijst, was het bijna vanzelfsprekend om het in 2012 nogmaals over te doen’, staat op de website te lezen.

Ramon Beuk gebruikt ook nu zijn evenementenlocatie De Glazen Ruimte in Maarssen als tijdelijk onderkomen. In de periode 1 augustus tot en met 2 september is Voor een Maand van woensdag tot en met zondag vanaf 18.00 uur geopend.

De tv-kok serveert een wekelijks wisselend vijfgangenmenu (59,95 euro), dat bestaat uit zijn meest gewaardeerde gerechten van de afgelopen jaren. Iedere avond is er een speciale gast, die hem bijstaat in de keuken. Daarnaast is er aandacht voor entertainment en worden de avonden afgesloten met een dj.

Voor een Maand staat dit jaar in het teken van ‘Wij eten, zij eten’, het schoolvoedselprogramma van het internationale World Food Programme. Van elke verkocht menu wordt 10 procent overgedragen aan dit goede doel.

Reageer op dit artikel