nieuws

Restaurant klaar met Oranje

Restaurant

Helaas helaas. Alle Oranje versiering in kroegen, hotels en restaurants mag weer worden opgeborgen. Restaurant de Rotonde in Enspijk pakt het echter anders aan. Afgelopen weken prijkte de tekst ‘EK: We zijn er klaar voor!’ op een groot bord boven de horecagelegenheid, maar deze is nu vervangen door ‘EK: We zijn er klaar mee!

Restaurant klaar met Oranje

Restaurant de Rotonde midden in Nederland aan de A2  nabij verkeersplein Deil heeft de tekst direct maandagochtend 18 juni laten aanpassen in EK We zijn er klaar mee!

Het bord hangt in een grote mast die vanaf de snelweg zichtbaar is. Het restaurant ontving veel leuke reactie op de eerste tekst en besloot na de uitschakeling van oranje het EK nog even onder de aandacht te houden.

Reageer op dit artikel