nieuws

Sterklas-docent Willem Himmelreich met pensioen

Restaurant

Willem Himmelreich stopt na 34 jaar met het geven van lessen aan horecastudenten. Himmelreich was sinds 2010 als docent koken en gastronomie verbonden aan de opleiding Sterklas aan het ROC Amsterdam.

Sterklas-docent Willem Himmelreich met pensioen

Willem Himmelreich maakt gebruik van een vervroegd pensioenregeling, waardoor een eind komt aan een periode van 34 jaar horecaonderwijs. Hij was samen met collega Theo van Rensch het gezicht van de opleiding Sterklas, die in 2010 verhuisde van De Rooi Pannen uit Eindhoven naar het ROC Amsterdam.

Himmelreich begon zijn onderwijcarrière in 1977 bij vakschool St. Hubertus in Amsterdam. Sinds 2010 was hij verbonden aan de Sterklas, het onderwijsinitiatief van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks.

Reageer op dit artikel