nieuws

Alko Tolner Meest Markante ondernemer Overijssel

Restaurant

Alko Tolner is vrijdag 13 juli gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer Overijssel 2012-2013. Tolner en zijn vrouw zijn eigenaar van grand café-restaurant Prins Mauritshuis in Blokzijl. Hij dingt in januari mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland.

Alko Tolner Meest Markante ondernemer Overijssel

Alko Tolner en zijn vrouw Annemarie geven al veertien jaar leiding aan grand café en restaurant Prins Mauritshuis in Blokzijl. Hij wordt door de jury, die stond onder voorzitterschap van Martin van Staveren, gezien als een goed voorbeeld van een ondernemer ‘die bedreigingen heeft omgezet in kansen, verder kijkt dan de grenzen van de provincie en in staat is te groeien in moeilijke tijden’.

De strijd om de Meest Markante Horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland. Door het jaar heen worden per provincie winnaars gekozen. In januari wordt daaruit tijdens de Horecava in RAI Amsterdam de beste gekozen.

Reageer op dit artikel