nieuws

Brand restaurant Pan in De Lutte niet aangestoken

Restaurant

De brand in restaurant Pan in De Lutte is niet aangestoken. Dat blijkt uit onderzoek door de technische recherche van de politie Twente en de brandweer. De eetgelegenheid werd maandag 11 juni getroffen door een uitslaande brand.

Brand restaurant Pan in De Lutte niet aangestoken

De vaststelling dat de brand niet is aangestoken, betekent dat het onderzoek van de technische recherche van de politie Twente en de brandweer is afgerond, zo meldt RTV Oost. Uit eerder technisch onderzoek bleek al dat het ontstaan van de brand vermoedelijk een technische oorzaak had.

Een uitslaande brand verwoestte maandag 11 juni het pand van restaurant Pan. De brand brak die ochtend rond 6.30 uur uit en leidde tot een zodanig forse rookontwikkeling dat in het nabijgelegen Oldenzaal het luchtalarm af ging. Er was niemand in het pand aanwezig op het moment dat de brand uitbrak.

Reageer op dit artikel