nieuws

Sergio Herman kookt op Belgisch dancefestival

Restaurant

Driesterrenchef Sergio Herman gaat aan de slag als festivalkok. De eigenaar van restaurant Oud Sluis in Sluis kookt aanstaand weekeinde tijdens de achtste editie van dancefestival Tomorrowland in het Belgische Boom een exclusief zevengangendiner.

Sergio Herman kookt op Belgisch dancefestival

Voor de 2012-editie van Tomorrowland, die plaatsvindt van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juli, bereidt de Nederlandse driesterrenchef Sergio Hermand een (nog geheim) zevengangenmenu, inclusief wijnen.

Het exclusieve diner is echter niet voor iedereen beschikbaar. Acht gelukkigen komen daarvoor in aanmerking. Om de prijs te winnen, moeten belangstellenden een zo origineel mogelijke foto maken met daarop zichzelf en het logo van Tomorrowland en deze plaatsen op Facebook. De winnaar mag op zondagavond met zeven vrienden aanschuiven.

Tomorrowland verwelkomt jaarlijkst zo’n 180.000 bezoekers. Het dancefestival werd ooit uitgeroepen tot beste ter wereld en is traditioneel in no time uitverkocht. Eten en drinken spelen er een belangrijke rol. In 2012 is ook de Belgische sterrenchef Roger van Damme er actief. Hij bereidt er desserts.

Reageer op dit artikel