nieuws

Succes 24Kitchen overtreft verwachtingen

Restaurant

24Kitchen lijkt binnen een jaar al geslaagd te mogen worden genoemd. Het succes van de kookzender overtreft alle verwachtingen van eigenaar Fox International Channels. Ook in het buitenland is 24Kitchen inmiddels te zien.

Succes 24Kitchen overtreft verwachtingen

24Kitchen is nog geen jaar in de lucht, maar kan nu al een succes worden genoemd, zo schrijft de Telegraaf. Van de kanalen die uitsluitend digitaal te ontvangen zijn, is de kookzender de afgelopen tijd het best bekeken station, boven bijvoorbeeld Journaal24.

Ook over de grens is de kookzender al te aanschouwen. 24Kitchen is te zien in Portugal, Finland en diverse Balkan-landen. De programma’s worden daar nagesynchroniseerd. Vanuit Engeland, Frankrijk, Polen, Duitsland en de Scandinavische landen is er bovendien belangstelling.

24Kitchen is onderdeel van het digitale basispakket van Ziggo, UPC, Caiway en KPN. Behalve een tv-zender is er een website en worden kookboeken verkocht en workshops georganiseerd. In oktober is in de Heineken Music Hall een groot live-evenement. Daarvoor is inmiddels 10 procent van de 3500 beschikbare kaarten verkocht.

Bron: Telegraaf

Reageer op dit artikel