nieuws

Thomas Bühner naar GildenEvent 2012

Restaurant

Op maandag 1 oktober vindt bij Cinemec in Ede het GildenEvent 2012 plaats. Thema van dit jaar is Meesterlijk. De Duitse driesterrenkok Thomas Bühner, tweesterrenchef Onno Kokmeijer, gastheer Willem Reimers, chef Pascal Jalhay en patissier Hidde de Brabander zijn er aanwezig voor presentaties.

Thomas Bühner naar GildenEvent 2012

Het GildenEvent is het jaarlijkse inspiratietheater van het Koksgilde en het Gastvrijheidsgilde.

Het event van dit jaar gaat van start met een – volgens de organisatie – unieke 3D opening. Daarnaast is er een tonijnshow en kunnen bezoekers drie masterclasses volgen van vakmensen zoals Thomas Bühner van La Vie in Osnabruck, Onno Kokmeijer, Willem Reimers, Meesterkok Angélique Schmeinck, Milo Berlijn, Theo van Rensch, Pascal Jalhay, Hidde de Brabander, Fritz Harig en Raimond Zuure.

Vakmensen uit de horeca die zich voor 1 september inschrijven krijgen 10 euro korting op de toegangsprijs. Klik hier voor het complete programma.

Reageer op dit artikel