nieuws

Tweetjam ‘Zeeuwse Trots’ met vip tafel

Restaurant

Op maandag 27 augustus vindt de vijfde Tweetjam plaats. Een jamsessie onder chefs die live te volgen is via diverse social media, waaronder Twitter. Deze kooksessie staat in het teken van Zeeuwse Trots. Nieuw is de vip tafel waaraan speciale gasten de gerechtjes mogen proeven.

Tweetjam ‘Zeeuwse Trots’ met vip tafel

De interactieve tweetjam van 27 augustus vindt plaats op het landgoed ’t Hof van Welgelegen in Zeeland. Chefs die gaan koken, gaan zelf eerst hun eigen grondstoffen oogsten uit de tuin en dit wordt aangevuld met producten van sponsoren.

De koks bereiden in teams van twee verschillende gerechten en dit is live te volgen via de nieuwe media. Tegelijkertijd is er voor de kijkers en volgers gelegenheid om met de deelnemers, via Twitter, te reageren op wat er gebeurd.

De tweetjam is een initiatief van Koppert Cress. De tweetjam is volgende week live te volgen, op twitter met #tweetjam5 en via de site van Koppert Cress.

Reageer op dit artikel