nieuws

Na zes jaar weer presentatie Michelingids

Restaurant

De Michelingids wordt dit jaar op 26 november gepresenteerd. Dat gebeurt in de Hotel Management School Maastricht. Voor eerst sinds lange tijd is er weer sprake van een presentatie van de befaamde culinaire gids. De laatste jaren koos Michelin voor het verzenden van een persbericht om de mutaties in de gids te melden.

Na zes jaar weer presentatie Michelingids

Vanochtend heeft Michelin bekend gemaakt dat de presentatie van de Michelingids Nederland 2013 op maandag 26 november plaatsvindt in de Hotel Management School Maastricht. Het werkt daarbij samen met Koninklijke Horeca Nederland.

Op 11 oktober maakt Michelin het programma voor de presentatiedag bekend. ‘Wel kunnen we zeggen dat er ook restaurateurs aanwezig zijn bij de presentatie. Zes jaar geleden is de gids voor het laatst live gepresenteerd. We willen meer aandacht voor de gids en de koks in Nederland en daarom hebben we besloten weer een presentatie te geven’, aldus Corine Riem Vis, directeur Communicatie Michelin Benelux.

Reageer op dit artikel