nieuws

De Leest op plaats 6 in nieuwe Lekker Top-100 2013

Restaurant

Restaurant De Leest in Vaassen staat in de nieuwe editie van restaurantgids Lekker op plaats zes. Het moet één plaatsje prijsgeven, maar volgens Lekker is het elegante toprestaurant klaar voor de toekomst.

De Leest op plaats 6 in nieuwe Lekker Top-100 2013

Woensdagmiddag maakte Lekker bekend dat De Leest dit jaar op plaats zes staat in Lekker. Het ruilt van plaats met Beluga, dat van zes naar vijf gaat.

‘De Leest is elegant en klaar voor de toekomst. Dat blijkt ook uit de keuken van Jacob Jan (chef-kok Jacob Jan Boerma, red.), die opnieuw is gegroeid en met een uitgekiend smakenpakket de hoogste graad van verfijning heeft bereikt’, schrijft Lekker in haar recensie.
» Bekijk hier de complete Top 100 van Lekker 2013

Reageer op dit artikel