nieuws

Niven Kunz start community Niven & Friends

Restaurant

Topkok Niven Kunz is gestart met Niven & Friends. Het gaat om een lidmaatschap waarbij leden diverse voordelen krijgen. Lidmaatschap van de community bedraagt 25 euro per jaar.

Niven Kunz start community Niven & Friends

Leden krijgen naar een persoonlijke Niven & Friends-card een maandelijkse nieuwsbrief, het boek Niven Basics Vis als welkomsgeschenk, een huisaperitief bij een bezoek aan Restaurant Niven, voorrang bij het reserveren van evenementen zoals een boerenontbijf in samenwerking met De Lindenhoff, een wijn-spijsdiner met Bramasole wijnen, een vislunch met proucten van Q-vis of een kookworkshop in een Rosval keuken.

De kosten om een jaar lid te worden van Niven & Friends bedraagt 25 euro. Aanmelden voor Niven & Friends kan via de website van Niven Kunz. Voor zover bekend is Kunz de eerste topkok die werkt met een lidmaatschapstructuur en daarbij leden voordeeltjes biedt.

Reageer op dit artikel