nieuws

Ontwikkeling De Leest in speciaal boek

Restaurant

De ontwikkeling van restaurant De Leest in Vaassen is vastgelegd in een boek. Het gaat om soort van plakboek met zeer beperkte oplage met daarin allerlei artikelen over De Leest, samengesteld door de ouders van Jacob Jan Boerma.

Ontwikkeling De Leest in speciaal boek

Boerma en KimVeldman kregen het boek afgelopen zomer na de restyling van hun tweesterrenrestaurant.

‘Het is een heel leuk cadeautje van mijn ouders die allerlei informatie in de loop der jaren hebben bewaard die ik zelf nooit heb gezien. Dat was een behoorlijke verrassing. Het is waarschijnlijk het meest dure blad dat in Nederland is gedrukt dit jaar. Er zijn er maar 50 van gedrukt. Mijn ouders overwegen nog een tweede druk te maken en dan wat meer. Je weet maar nooit wat daaruit voortvloeit’, aldus Boerma.

De Leest heeft afgelopen zomer een restyling ondergaan. Boerma: ‘Ik heb mijn zaak kunnen restylen en als het financieel heel slecht zou gaan, dan had dat niet gekund. Dit is het tegendeel wat ik voor mezelf wil neerzetten. Maar ook omdat het op een gegeven moment weer moest. Je moet ondernemen en durven investeren. Ik ben nog steeds van mening dat investeren in een slechte tijd een hele goed daad kan zijn’.

Reageer op dit artikel