nieuws

27 restaurants werken samen tijdens wild-event

Restaurant

27 Restaurants uit de Achterhoek in Gelderland werken samen tijdens een speciaal wild-event op 17 en 18 november. Naast de bestaande promotieactie Wild eten in de Achterhoek wordt dit jaar voor het eerst een grootschalig evenement rondom wild gehouden.

27 restaurants werken samen tijdens wild-event

Het culinaire evenement Doe eens Wild dient ter ondersteuning van de actie Wil Eten in de Achterhoek. Een van de initiatiefnemers van het event is horecaondernemer Kees Hensen van Villa Ruimzicht in Doetinchem, Zellerij Eten & Drinken in Hengelo en de Strandlodge in Winterswijk.

‘Wij wilen met Doe eens Wild restaurateurs de gelegenheid geven nieuwe en bestaande gasten te ontmoeten en aan zich te binden,’ aldus Hensen over het initiatief. ‘Restaurants presenteren hun gerechtjes, maar er worden ook kookdemonstraties gegeven, wijnproeverijen en muzikale optredens. En er zijn natuurlijk activiteiten voor kinderen.’

Doe eens Wild vindt plaats op 17 en 18 november bij de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Voor singles wordt er de vrijdag voorafgaand aan het event een Date eens Wild-avond georganiseerd met een speciaal single-diner waaraan gasten aanschuiven aan één lange tafel.

Reageer op dit artikel