nieuws

Doorstart restaurant Allemansgeest in Voorschoten

Restaurant

Ruim een week na uitspraak van het faillissement is de doorstart van het bekende Restaurant Allemansgeest in Voorschoten gerealiseerd. Het restaurant maakt onder leiding van de bij veel bezoekers bekende gastheer en nieuwe eigenaar Francis Borsje een nieuwe start.

Doorstart restaurant Allemansgeest in Voorschoten

Het keukenteam onder leiding van chef Jan van Zuylen zal meegaan in de doorstart, zo laat het restaurant weten.

De nieuwe eigenaar, Francis Borsje, heeft twintig jaar ervaring in het restaurantvak en is enthousiast over de mogelijkheden van de locatie.

‘Wij zullen de nodige investeringen gaan doen om de prachtige locatie van Restaurant Allemansgeest nog meer aansprekend te maken voor haar gasten. De komende maanden zullen wij werken aan de uitwerking hiervan, zodat wij onze gasten vanaf mei/juni alle dagen van de week, binnen en buiten, in een vernieuwde omgeving kunnen begroeten’, aldus Borsje.

Reageer op dit artikel