nieuws

Les Arômes: ‘Bib Gourmand mooie steun in de rug

Restaurant

Een stukje erkenning en een prettige bijkomstigheid in deze lastige tijd.’ Patron-cuisinier Han van Geest van restaurant Les Arômes in Wahlwiller ziet de toekenning van een Bib Gourmand door Michelin op maandag 5 november op twee vlakken als ‘een mooie steun in de rug’.

Les Arômes: ‘Bib Gourmand mooie steun in de rug

‘We wisten dat we voldoen aan de criteria voor een Bib Gourmand’, reageerde patron-cuisinier Han van Geest van restaurant Les Arômes in het Limburgse Wahlwiller maandag 5 november aan het begin van de middag op de toekenning van de beloning voor prijs-kwaliteit door Michelin.

Les Arômes serveert een keuzemenu van drie gangen voor 34,50 euro. ‘Dit doe je natuurlijk vooral om gasten iets moois te kunnen bieden tegen een betaalbare prijs. Daarnaast houd je er in theorie rekening mee dat je een Bib Gourmand kunt ontvangen, maar een vanzelfsprekendheid is het natuurlijk nooit.’

Vooral in deze tijd is een Bib Gourmand volgens Van Geest een prettige bijeenkomstigheid. ‘De economie zit tegen en dan is een beloning voor een goede prijs-kwaliteitverhouding een steun in de rug. Daarnaast is het natuurlijk een stukje erkenning voor wat je doet.’

Van Geest werd vanochtend gebeld door een medewerker, die al vroeg ergens had gelezen dat Les Arômes een Bib Gourmand had ontvangen. Van Geest: ‘Daarna heb ik op het internet gekeken en zag ik het met eigen ogen, erg leuk.’

Foto: website Les Arômes

Klik hier voor de vervallen Bib Gourmands 2013


Klik hier voor de nieuwe Bib Gourmands 2013Klik hier voor het volledige overzicht met Bib Gourmand Restaurants

Reageer op dit artikel