nieuws

Ontslagvergunning personeel Van der Valk geweigerd

Restaurant

Van der Valk heeft nul op rekest gekregen bij de aanvraag bij het UWV van de ontslagvergunningen voor het personeel van De Pier in Scheveningen. Het horecabedrijf op de Pier gaat per 1 december dicht en Van der Valk heeft voor het personeel ontslag aangevraagd.

Ontslagvergunning personeel Van der Valk geweigerd

Het UWV zegt dat Van der Valk onvoldoende heeft gedaan om het personeel te herplaatsen en heeft daardoor de ontslagvergunningen afgewezen, laat FNV weten in De Telegraaf.

Een woordvoerder van Van der Valk zegt dat het niet mogelijk is om zomaar personeel te herplaatsen bij andere vestigingen. ‘De Pier is nu al een financiële strop voor de familie, maar dit maakt het allemaal nog erger’, aldus een zegsman in de ochtendkrant.

Van der Valk doet per 1 december de deur van het horecabedrijf op de Pier op slot. Al geruime tijd staat de Pier in de etalage. Enige tijd geleden kwamen berichten naar buiten dat er belangstelling zou zijn vanuit China. Of deze belangstelling er nog is en of deze concreet is, is onduidelijk.

Reageer op dit artikel