nieuws

Amsterdamse toprestaurants kopen gezamenlijk in

Restaurant

Tien Noord-Hollandse toprestaurants hebben een coöperatie opgericht voor gezamenlijke inkoop. Het gaat om kersvers tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen, Lute in Ouderkerk aan de Amstel, Rootz in Limmen, Westeinder Paviljoen in Aalsmeer en Chang-I, Het Bosch, Bolenius, Le Garage, Elkaar en Vis aan de Schelde in Amsterdam.

Amsterdamse toprestaurants kopen gezamenlijk in

De inkoopcoöperatie van de tien Noord-Hollandse toprestaurants draagt de naam CAN-groep. Volgens de deelnemers vervult het initiatief in een behoefte voor het luxe segment. Doelstelling voor de komende jaren is om gestaag te groeien in het aantal leden en het aantal collectieve afspraken.

De dagelijkse directievoering en het leveranciersmanagement van de CAN-groep is in handen gelegd van Horinko bv in Dedemsvaart, een inkooporganisatie voor de horeca. Maandag 10 december werd in restaurant Le Garage de overeenkomst ondertekend.

Reageer op dit artikel