nieuws

Boycot restaurant vanwege uitspraak over schietincident

Restaurant

Bezoekers van Facebook en Yelp roepen op tot een massale boycot van een noodlerestaurant in Austin, Texas. Aanleiding voor de boycot is een opvallende opmerking van de restaurantmanager over het schietincident in Sandy Hook waarbij 26 kinderen om het leven kwamen.

Boycot restaurant vanwege uitspraak over schietincident

Eddie Nimibuts, manager van Thai Noodles Etc. in Austin, meldde na het schietincident dat het hem niet doet dat er blanke kinderen zijn vermoord.

De uitspraak leverde een golf aan reacties op. Op Facebook werd een pagina gestart waarin opgeroepen wordt het restaurant te boycotten. De pagina heeft inmiddels bijna 800 ‘likes’ en groeit met het uur. Ook op Yelp wordt geroepen om het horecabedrijf te mijden.

Reageer op dit artikel