nieuws

De Pan heropent na brand op nieuwe locatie

Restaurant

De Pan in De Lutte is heropend op een nieuwe locatie. Het restaurant werd in juni dit jaar volledig verwoest door een uitslaande brand. Zaterdag 8 december werden de eerste gasten verwelkomd in het nieuwe onderkomen in Deurningen.

De Pan heropent na brand op nieuwe locatie

De heropening van De Pan, dat beschikt over een zogeheten wereldse keuken, wordt gemeld door RTV Oost. De nieuwe locatie van het restaurant is een voormalig zalencentrum, Luttikhuis in Deurningen, aan de weg van Oldenzaal naar Hengelo. Er is plek voor ongeveer 650 personen.

Na een ingrijpende verbouwing konden zaterdag 8 december de eerste gasten worden verwelkomd. Een officiële opening volgt wellicht in het nieuwe jaar.

Uitslaande brand

De Pan was in De Lutte gevestigd aan de Bentheimerstraat. Een uitslaande brand verwoestte het pand maandag 11 juni 2012. Die ochtend brak brand uit rond 6.30 uur en dat leidde tot een zodanig forse rookontwikkeling dat in het nabijgelegen Oldenzaal het luchtalarm af ging.

Begin juli bleek uit onderzoek door de technische recherche van de politie Twente en de brandweer dat de brand niet was aangestoken. Het pand ging verloren, er was niemand aanwezig op het moment dat de brand uitbrak.

Reageer op dit artikel