nieuws

Marc Smeets baalt van lokale journalist

Restaurant

Marc Smeets is niet blij met het bezoek van een lokale culinair journalist. Op zijn weblog haalt Smeets uit naar de journalist van de krant Den Haag Centraal. ‘Ik heb veel moeite met onkundige journalisten die je beoordelen’.

Marc Smeets baalt van lokale journalist

Smeets vindt dat journalist Annerieke Simeone van de krant Den Haag Centraal onvoldoende kennis van zaken heeft en zich niet goed heeft voorbereid. ‘Dat kranten gevuld moeten worden, begrijp ik. Maar dat onkundige journalisten je mogen beoordelen, daar heb ik heel veel moeite mee’, aldus Marc Smeets op zijn weblog.

Volgens Smeets, die actief is voor de keten Koetjes en Kalfjes, maakt de journalist diverse fouten in het artikel. Zo haalt ze volgens Smeets diverse groenten en andere producten door elkaar en klaagt ze deels onterecht over de bediening.

Het vervelendste vindt Smeets dat zijn kinderen betrokken worden in het artikel. Tijdens het bezoek van de journalist was de dochter van Smeets aanwezig in het restaurant en werd ze op toilet uitgehoord, laat Smeets weten op zijn blog.

‘Je had nooit mijn kids hier in mogen betrekken. Ik vind dit ongepast. Het komt op mij over dat je iets met me af te rekenen hebt. Als je iets over mijn privéleven wilt weten, kun je rustig contact met me opnemen’, aldus Smeets.

Ondanks de vete tussen Smeets en de lokale journalist, is Smeets niet ontevreden met het rapportcijfer zeven min.

Reageer op dit artikel