La Place komt met online afhaalservice

La Place komt met online afhaalservice

La Place lanceert een online bestelservice voor klanten. Maaltijden moeten nog wel zelf worden afgehaald. Daarmee breidt het bedrijf de al enkele jaren lopende partyservice rond de feestdagen uit naar het hele jaar.

De nieuwe dienst krijgt de naam La Place @ Home. De keten denkt hiermee in te spelen op de trend waarbij consumenten graag in eigen huis genieten. Op dit moment zijn onder meer hertenbiefstukjes, kalfsoester en ossenhaasreepjes te bestellen in porties voor twee personen. De prijs varieert van bijna zestien tot bijna achttien euro. De bereidingswijze wordt rechtstreeks bijgeleverd.

Zelf afhalen

Het aanbod bevat verder onder meer vleespakketten, antipasti, gebak en bijpassende wijnen en wisselt met de seizoenen. De dienst werkt vooralsnog wel met lange besteltijden. Voor afhalen op vrijdag moet uiterlijk op dinsdag worden besteld. Het afhalen kan zowel bij de vestigingen in de warenhuizen van V&D als in de eigen vestigingen van La Place. Aan bezorgen doet La Place vooralsnog niet, al loopt er wel een experiment in Utrecht met bezorgen bij bedrijven.