Winnaar Masterchef start restaurant

Winnaar Masterchef start restaurant

De winnaar van het tv-programma Masterchef, Estée Strooker, is een restaurant begonnen. In Arnhem runt ze 't Amusement. De 20-jarig won in december vorig jaar Masterchef, de kookwedstrijd op Net 5.

’t Amusement opent 29 augustus officieel de deuren. Het restaurant serveert vooral kleine hoofdgerechten. ‘Zeker geen tapas, maar klassiek Franse hoofdgerechtjes en dan heel anders’, belooft Strooker in De Telegraaf.

Voor het interieur van de nieuwe zaak ging ze zelfs twee maal naar China. Strooker: ‘Ik doe altijd de dingen net even anders. In koken en ook in kleding. Ik ben twee keer naar China geweest, alleen al om de juiste bekleding voor de stoelen te vinden’.

Strooker won eind vorig jaar Masterchef. Ze blonk vooral uit door spannende combinaties op het bord, zoals hazenlever bij oester. Voor ’t Amusement denkt ze een rol met salade van krab, avocadocrèm, grapefruit en rauwe coquille. Of een kalfszwezerik met bisque en appel’.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.