nieuws

Waters of the World nieuw lid Euro-Toques

Restaurant

Waters of the World sluit zich aan bij de internationale restaurantorganisatie Euro-Toques. Het restaurant staat onder leiding van chef-kok Stefan Steinigeweg en is onderdeel van wellness- en kuurresort Fontana Bad Nieuweschans.

Waters of the World nieuw lid Euro-Toques

‘Het feit dat wij door de organisatie van Euro-Toques als lid zijn aanvaard, is voor ons een erkenning voor het vakmanschap van ons hele restaurantteam’, reageert Fontana Bad Nieuweschans in een persbericht over de toetreding van Waters of the World tot de internationale restaurantorganisatie.

Waters of the World is het restaurant van het wellness- en kuurresort. Het beschikt onder andere over een waterkaart en is in het bezit van de ‘grootste collectie mineraalwater ter wereld’, die tentoongesteld staan in het restaurant.

Euro Toques is een internationaal samenwerkingsverband van 2500 Europese koks. In Nederland zijn er 85 aangesloten bij de restaurantorganisatie.

Reageer op dit artikel