nieuws

Drie nieuwe leden voor Les Patrons Cuisiniers

Restaurant

De Nederlanden* in Vreeland, La Provence* in Driebergen en De Stenen Tafel in Borculo hebben zich aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers. Omdat het Arsenaal in Naarden het lidmaatschap heeft beëindigd, telt de restaurantorganisatie nu 24 leden.

Drie nieuwe leden voor Les Patrons Cuisiniers

De drie nieuwe leden werden maandag 4 februari geïnaugureerd tijdens het jaardiner van Les Patrons Cuisiniers bij Inter Scaldes in Kruiningen. Restaurant-hotel De Nederlanden in Vreeland staat onder leiding van Wilco en Caroline Berends, het restaurant is in het bezit van een Michelinster.

Ook La Provence in Driebergen-Rijssenburg is door Michelin bekroond met een ster. Het restaurant wordt geleid door André van Alten en Tanja Klok.

Raymond Prinsen keert met De Stenen Tafel in Borculo terug bij de restaurantorganisatie. Hij beëindigde zijn lidmaatschap, nadat hij stopte met zijn sterrestaurant. Ruim een jaar later heropende de eetgelegenheid (zie video hieronder).

Paul Fagel van Arsenaal Restaurant Paul Fagel in Naarden beëindigt zijn lidmaatschap. Dit betekent dat Les Patrons Cuisiniers nu 24 aangesloten restaurants telt.

Reageer op dit artikel