nieuws

Sergio Herman en Nick Bril naar Malediven

Restaurant

Sergio Herman van Oud Sluis in Sluis gaat koken op de Malediven. Samen met zijn rechterhand Nick Bril verblijft de driesterrenchef van 3 tot en met 6 april in Huvan Fushi, onderdeel van Per Aquum retreats, resorts en residences.

Sergio Herman en Nick Bril naar Malediven

Driesterrenchef Sergio Herman en zijn rechterhand Nick Bril verblijven van 3 tot en met 6 april 2013 op de eilandengroep Malediven. Gedurende vier dagen verzorgen ze demonstraties, in nauwe samenwerking met executive chef Daniel Johnson van Huvan Fushi en zijn team.

Herman en Bril verzorgen tijdens hun culinaire trip exclusieve diners met producten van de eilandengroep. Op de laatste dag bereiden Herman en Daniel Johnson op een van de zandbanken een lunch voor kinderen uit het lokale weeshuis.

Het verblijf wordt, in opdracht van Huvan Fushi en Per Aquum, vastgelegd door tv-producent en fotograaf Sean Jusudasa. Huvan Fushi is gelegen op een ‘eigen’ eiland en beschikt over 44 luxe bungalows en een onderwater-spa.

Reageer op dit artikel