nieuws

Brasserie promoot Zeeuws gerecht bij Giel Beelen

Restaurant

Brasserie De Vierbannen uit het Zeeuwse Ouwerkerk mag bij 3FM-dj Giel Beelen het regionale gerecht Zilt bereiden. Zilt bestaat uit oesters, scheermes en kokkels. Op 15 maart is De Vierbannen aanwezig in de radiostudio.

Brasserie promoot Zeeuws gerecht bij Giel Beelen

De aanwezigheid van De Vierbannen is het gevolg van een oproep van Giel Beelen. Radiopresentator Beelen zet de provincie Zeeland in maart centraal. Kim Heijboer van De Vierbannen stuurde daarop een e-mail naar Beelen waarin ze aangaf dat de brasserie uitsluitend met regionale Zeeuwse producten werkt.

Daarop volgde een uitnodiging om op 15 maart het gerecht Zilt in de studio te bereiden. Heijboer en haar chef-kok worden volgens PZC.nl op 15 maart om 7.00 uur verwacht in de radiostudio om in het programma uitleg te geven over het gerecht.

Reageer op dit artikel