nieuws

Eet.nu internationaliseert restaurantgidsen

Restaurant

Eet.nu heeft de diensten geïnternationaliseerd. Begin maart zijn de Belgische en Servische online restaurantgidsen live gegaan en voor buitenlanders in Nederland is nu een Engelstalig versie van de website beschikbaar.

Eet.nu internationaliseert restaurantgidsen

De Belgische Eet.nu is ontwikkeld om ‘alle bourgondische genieteres uit het zuiden ook te helpen in hun zoektocht naar een goed restaurant’. Een Franstalige versie is in ontwikkeling om ook de Franssprekende Belgen te kunnen voorzien.

De Servische online restaurantgids draagt de naam Dobra Klopa, dat staat voor ‘goed eten’. De informatie van de Servische restaurants is ook in het Nederlands te bekijken, dat kan via Eet.nu/servie.

Om ‘buitenlanders’ in Nederland te kunnen bereiken, is een Engelstalige versie van Eet.nu live gegaan.

Op Eet.nu staan meer dan 30.000 eetgelegenheden en worden dagelijks zo’n driehonderd recensies geplaatst. Bezoekers kunnen een eigen profiel aanmaken en onder andere vrienden worden met andere recensenten.

Reageer op dit artikel